Skip to content Skip to footer

Experienta antreprenoriala intalneste pasiunea pentru tehnologie. Entuziasmul lucrurilor bine facute este augmentat de catre intelegerea proceselor de business. De unde venim? Purchase management, Supply chain management, Financiar, Software development, Marketing, Sales sau Technical Sales. Drept companie, suntem open for business. Daca vrei sa colaboram (hint: cautam colegi), da-ne un semn prin formularul de mai jos. Daca ai nevoie de un demo, la fel. Daca vrei sa intelegi mai multe, cel mai rapid e printr-un call.

Florin
ANDREESCU

Florin ANDREESCU este absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare a IPB Institutul Politehnic Bucuresti.

Este student in cadrul Scolii Doctorale Informatica Economica din Academia de Studii Economice Bucuresti si urmeaza sa sustina teza privind utilizarea de AI complexe pentru Sistemele de Management al Informatiei.

Este in pozitia de coordonator al Centrului de cercetare AI din Institul European pentru Cercetari Multidisciplinare in cadrul Fundatiei Mironov.
Este mentor AI in Centrul de excelenta Emil Palade pentru initierea tinerilor in cercetarea stiintifica din cadrul Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.

Are o experienta extinsa in proiecte complexe din cercetare si industrie pentru companii de stat si private.
Este specializat in platformele de cloud Azure si Google si in proiectele recente a utilizat cu succes domenii cum ar fi: Scalable Machine Learning and Video Streaming, LLM, Auto ML, Vision ML, AI Data Warehouse, ETL and ML pipelines.

Dezvolta si coordoneaza in echipa Raven proiecte ML in domenii de aplicabilitate diverse pentru cercetare si pentru clientii dornici sa integreze AI in activitatea curenta.

Cristina-Mihaela MODORCEA

Cristina-Mihaela MODORCEA este absolventa a IPB Institutul Politehnic Bucuresti, a urmat cursurile de Masterat in Managementul proiectelor internationale ale Facultatii de comunicare David Ogilvy din cadrul SNSPA.

Specialist IT cu o vasta experienta in proiecte complexe, dezvoltator de aplicatii pentru un numar foarte mare de utilizatori.

Multiplele certificari si cursuri absolvite in IT, precum si implicarea in activitati din alte domenii au dus la largirea orizontului cognitiv, ceea ce a facilitat adaptarea la cerintele clientilor din zona guvernamentala si a companiilor private din tara, EU si SUA.

In echipa Raven este data scientist, mereu in pas cu noutatile tehnologice, implementand in randul colaboratorilor o schimbare de perceptie pe termen lung asupra Inteligentei Artificiale. Specializarea in tehnologii de varf si proiectele dezvoltate incununeaza o cariera de succes.

Tudor
BLEDEA

Tudor Bledea este un profesionist dinamic și pasionat în domeniul vânzărilor, cu o experiență remarcabilă în conducerea echipei de vânzări. Cu o abordare proactivă și orientată către rezultate, Tudor se evidențiază prin abilități remarcabile de comunicare și negociere.

Ca sales manager, Tudor Bledea s-a dovedit a fi un lider inspirațional, capabil să motiveze echipa sa pentru a atinge și depăși obiectivele de vânzări. Își îndrumă colegii cu empatie și înțelegere, sprijinindu-i să-și dezvolte abilitățile și să atingă performanțe remarcabile.

Cu o viziune strategică, Tudor Bledea implementează tactici inovatoare pentru a crește cota de piață și pentru a identifica noi oportunități de afaceri. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a înțelege nevoile clienților și de a oferi soluții personalizate, construind relații solide și de lungă durată.

Automatizare vamale?
De acum mai simplu.

Contacteaza-ne!

office@iraven.ro

iRaven© 2024. All rights reserved.