Cine suntem

O echipa de oameni cu pasiune pentru tehnologie. O echipa de oameni pasionata de optimizarea proceselor de business. O echipa de oameni cu expertiza in zona proceselor vamale. O echipa construita pe principiul #automationfirst.

Fie ca utilizam solutii de tip API, fie ca utilizam solutii de tip RPA, obiectivul este acelasi. Reducerea timpilor morti, reducerea operatiunilor inutile, reducerea riscurilor, mai mult timp pentru ceea ce conteaza.

Am construit RAVEN pentru a simplifica viata companiilor care desfasora operatiuni de import-export. Am construit RAVEN pentru a reduce dependenta de solutii software arhaice. Am construit RAVEN pentru o Romanie mai buna.

Fa cunostinta cu RAVEN. Automatizari Vamale. Prin tehnologie. Sprijinita de pasiune umana.

AUTOMATIZARI
VAMALE

Ti-ai dorit ca oricine din compania ta sa poata completa o declaratie vamala cu minimul de cunostinte in domeniu?

RAVEN face acest lucru posibil.

Vrei sa intocmesti declaratia vamala offline pentru a nu depinde de modul de functionare a sistemului RCDPS?

Dupa validarea acesteia in offline, RAVEN depune declaratia vamala automat in sistemul RCDPS.

Vrei sa ai toate declaratiile vamale anterioare intr-un format dinamic, usor accesibil pentru reutilizare si lucru in paralel?

RAVEN stocheaza offline toate declaratiile anterioare, indexeaza informatia si ti-o ofera intr-un format dinamic ori de cate ori ai nevoie de ea, rapid si eficient.

Vrei sa folosesti Inteligenta Artificiala pentru clasificarea tarifara a produselor vamuite?

RAVEN intelege descrierea si destinatia produsului, devine tot mai bun cu fiecare utilizare si poate fi folosit pentru clasificarea tarifara a sute sau mii de repere.

Vrei sa folosesti diverse regimuri vamale speciale in activitatea ta (admitere temporara, perfectionare activa, antrepozitare vamala etc.), dar ti-e frica de volumul de munca necesar?

RAVEN este solutia pentru tine.

raven automatizari vamale

Echipa RAVEN

Experienta antreprenoriala intalneste pasiunea pentru tehnologie. Entuziasmul lucrurilor bine facute este augmentat de catre intelegerea proceselor de business. De unde venim? Purchase management, Supply chain management, Financiar, Software development, Marketing, Sales sau Technical Sales.

Drept companie, suntem open for business. Daca vrei sa colaboram (hint: cautam colegi), da-ne un semn prin formularul de mai jos. Daca ai nevoie de un demo, la fel. Daca vrei sa intelegi mai multe, cel mai rapid e printr-un call. Pana atunci, urmareste-ne pe retelele sociale. Linkurile sunt mai jos.

Andrei

Ops Lead

Vlad

COO

Tudor

Sales Lead

Vrei sa intri in era digitala a vamuirii marfurilor in Romania?

RAVEN este mesagerul tau de incredere. Construit cu pasiune in Romania.